dinsdag 25 november 2008

(4)

Nooit leuk in Bolivia
Op een onverwacht koude ochtend je moeten wassen onder de straal van de elektrische douche waarvan de draadjes al sinds het begin doorgeknipt zijn, zodat het kippenvel zo nadrukkelijk wordt dat je vreest dat het niet meer weg zal gaan en je geslachtsdelen zo nadrukkelijk in grootte afnemen dat je vreest dat ze nooit meer op hun normale grootte terug zullen komen.


Altijd leuk in Bolivia
´s Ochtends in bed een kop Nescafé sippen en ondertussen lezen hoe Jezus in briljant Spaans een paar Farizeeërs onder tafel kletst waar ze dan van hem ook best wel weer de kruimels mogen opeten die eigenlijk voor de honden bedoeld waren, zonder je te realizeren in hoeverre je alles door elkaar haalt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Haha, Jezus kon dus Spaans, nice. Net als dat hij een neger was. En een arabier. En uitstekend herzien oud Nederlands spreekt.

Hier is de winter losgebarsten, dus houd die spierpijn vast voor het schaatsen, en vervang over een poosje die oplosrommel voor een echte bak zwarte studentenkoffie (of een espesso'tje bij mij thuis), je hoed voor een unox-muts.
Terwijl ze me leegzuigen voor de wetenschap. Hufters.