woensdag 13 oktober 2010

Terug

Lieve lezers! We zijn weer thuis. Een wervelwind van belastingvrije parfum, kerosine, en vliegtuigkoffie wapperde twee dagen lang langs de rokjes van de knappe spleetogige stewardessen en bracht ons naar steden met steeds minder exotisch wordende namen. Mooi spelletje. Vliegtuig in, vliegtuig uit, slapen, wakker worden: hé het is donker, slapen, weer wakker: hé, het is weer licht, uit het vliegtuig en een stukje lopen door allemaal vreemde, smalle en brede gangen. Overal rare tekens en omroepen in een onbegrijpelijke taal. Vliegtuig in, slapen, hé, het nog steeds… eh… wat was het ook al weer? Nu is het in elk geval nacht… eh… dag. Dag. Verder slapen, uitstappen, wakker worden, zelfde wandeling door andere gangen, andere onbegrijpelijke taal en tekens, het stinkt hier wel erg naar kerosine, vliegtuig weer in.

Op Schiphol stonden een aantal geliefden ons al met open armen op te wachten, waar we – natuurlijk niet zonder eerst de statische elektriciteit uit ons haar te hebben gespoeld en ons netjes te hebben geschoren – met volle overgave indoken. Onze winterkleren zijn ook alweer uit een Wageningse kelder opgeduikeld. Nog even de schaatsen slijpen en we zijn er weer klaar voor.

Voor ons was het schrijven op deze blog een groot genot. Onzetttend bedankt voor het lezen!

4 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ook het lezen was een woest genot, waarvoor dank. Ik zal de verhalen missen en jullie ook, maar dat laatste wordt met anderhalve maand verholpen. Good luck with the new ordinary life!

Martine zei

Jullie zijn terug! Jammer dat het schrijven dan ook ophoudt. Het was gezellig om jullie zo precies aan de andere kant van de wereld te hebben ;-).
Doe ze de groeten daar in Hotel Chico Mendes!
Martine

Martijn zei

O, dus jullie zijn nu terug, terug bij jullie lezers en wordt er dan dus maar niet meer geschreven?? Zo makkelijk? Ho ho, dat kan zo maar niet! Jullie waren net zo lekker dichtbij, daar op de Filipijnen. Bij deze het vriendelijke verzoek af en toe toch nog maar eens wat te schrijven, de wereld in Nederland is vast ook heel boeiend en wereldvreemd. Zeker in het post-student-tijdperk waarin jullie nu verzeild zijn geraakt. Daar zal de lezer in Nederland het vast ook wel mee eens zijn. Bij deze een verzoek om bijval aan de overige lezers van dit buitengewoon boeiende blog!

Jan Ubbo zei

Hey L&T,
Goed te horen dat jullie veilig trug zijn. Succes in NL!